Optrex Actimist spray: De ce este atât de simplu de folosit?

Slightly red eye

Mulți dintre noi suntem deja familiarizați cu senzația de ochi uscați sau iritați. Aceste probleme pot apărea din foarte multe motive. Folosirea lentilelor de contact sau îmbătrânirea (mai ales la femei) pot fi unele dintre motive. Și aici intervine spray-ul Optrex Actimist.

 

Ce este Optrex Actimist spray?

 

Optrex Actimist spray este un produs revoluționar din gama Optrex care se poate aplica foarte ușor, direct pe ochii închiși.

 

  • Optrex Actimist spray ajută la repararea stratului de umiditate al ochilor, doar aplicând soluția, pulverizând-o pe ochii închiși.
  • Optrex Actimist spray este dovedit clinic că asigură o calmare instantanee timp de până la 4 ore.
  • Optrex Actimist spray poate fi folosit cu lentilele de contact.
  • Optrex Actimist spray nu deteriorează machiajul.

 

Cum funcționează Optrex Actimist spray?

 

Ochii tăi sunt acoperiți de un strat subțire, numit film lacrimal. Acesta este esențial pentru menținerea sănătății și a transparenței corneei, producând nutrienți și îndepărtând particulele străine. De asemenea, ajută la păstrarea umidității ochilor, prevenind evaporarea acesteia. Cu toate acestea, filmul lacrimal poate fi afectat, fapt ce va duce la evaporarea excesivă a umidității ochilor.

 

Optrex Actimist spray se pulverizează direct pe ochii închiși. După aplicare, particulele sale se colectează la colțurile ochilor, distribuindu-se pe toată suprafața ochilor în timpul clipirii.  Formula este alcătuită din lipozomi care ajută la repararea stratului lipidic al filmului lacrimal, ajutând la restaurarea umezelii ochiului.

 

La ce poate fi folosit Optrex Actimist spray?

 

Există foarte multe motive care pot duce la apariția uscării sau a iritației ochilor, care implicit duc la degradarea stratului lipidic. Printre acestea se numără:

 

  • Factori de mediu, precum temperaturile ridicate sau poluarea.
  • Atenția sporită la ecrane pentru o lungă perioadă de timp.

 

Optrex Actimist spray este o soluție simplă și eficientă împotriva ochilor uscați. Până la 80% din cauzele ochilor uscați se datorează afectării stratului lipidic al filmului lacrimar[1].

 

Cum se diferențiază Optrex Actimist spray de alte produse Optrex?

 

În timp ce picăturile Optrex pot fi foarte eficiente împotriva disconfortului, a uscării sau a oboselii ochilor, Optrex Actimist spray este și o soluție foarte practică pentru rezoltarea acestora, aplicându-se direct pe ochii uscați.

 

Pentru mai multe informații despre beneficiile Optrex Actimist spray, precum și despre toată gama de produse Optrex, accesați site-ul Optrex.

 

SHARE: