Cum functioneaza Optrex ActiMist

Slightly red eye

Optrex ActiMist poate sa iti fie de ajutor pentru mai multe tipuri de afectiuni asociate cu umiditatea redusa a ochilor. Simptomele acestor afectiuni includ ochi uscati, obositi si mancarimi. Optrex ActiMist poate reface umiditatea ochilor, ajutand, de asemenea, la refacerea pielii din jurul acestora. Optrex te ajuta sa-ti mentii sanatatea ochilor!

 

Optrex ActiMist

 

Cauzele disconfortului ochilor

 

Ne confruntam cu totii cu senzatiile de uscare și iritare a ochilor. Una dintre cauzele principale ale acestor simptome este stilul de viata modern caracterizat de utilizarea indelungata a calculatorului. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca atunci cand ne uitam la un ecran clipim de foarte putine ori, afectand distributia lacrimilor pe suprafata ochiului si a diminuarii iritatiilor.

 

De asemenea, alti factori, precum anumite medicamente, schimbarile hormonale, aerul conditionat, sistemele de incalzire sau imbatranirea pot cauza sanatatii ochilor.

 

Cercetarile pe care se bazeaza Dry Eyes

 

Atunci cand clipim o lacrima este distribuita pe toata suprafata ochiului. Aceasta va reduce evaporarea umezelii, cauzand aparitia simtomelor de ochi uscati sau a mancarimilor. Prin urmare, pentru a preveni acest disconfort trebuie ajutat procesul aparitiei lacrimilor, iar Optrex ActiMist este solutia perfecta.

 

Ce face Optrex ActiMist

 

Optrex ActiMist* este pulverizat direct pe ochii inchisi pentru a calma instantaneu ochii uscati. Solutia este acumulata la marginile ochiului, iar atunci cand vei deschide ochii, lipozomii din Optrex ActiMist se vor amesteca cu lacrimile. Dupa mai multe clipiri, solutia va ajunge pe toata suprafata ochiului, ajutand la umezirea acestora.

 

  • Dovedit clinic ca asigura calmarea instantanee timp de pana la 4 ore

 

Alte avantaje

 

Optrex ActiMist se poate utiliza cu lentilele de contact (o alta cauza a aparitiei simptomelor ochilor uscati). De asemenea, spre deosebire de alte solutii pentru ochi, ActiMist poate fi folosit mai mult de 6 luni dupa deschiderea produsului.  

 

*Simptomele de ochi uscați și iritați sunt provocate în aproximativ 80% din cazuri de modificarea stratului lipidic al filmului lacrimal.

SHARE: