Cum aplici corect Sprayul ActiMist™

Slightly red eye

Calmarea ochilor uscati si iritati este acum atat de usoara daca folosesti Optrex ActiMist Spray 2in1! Acesta stabilizeaza stratul lipidic al ochiului si restabileste hidratarea naturala*.

 

Pana acum pentru a ajuta ochii uscati foloseam picaturile pentru ochi, insa, ce aduce nou Optrex ActiMist? Si cum se aplica?

 

De ce sa folosesti Optrex Actimist

 

Daca te confrunti cu ochi umezi, atunci este posibil sa ai probleme cu stratul lipidic al acestora. In cazul acesta, ar trebui sa stabilizezi stratul lipidic si sa incerci sa restabilesti hidratarea naturala a ochilor.

 

Beneficii

 

Spre deosebire de picaturi, Optrex ActiMist poate fi aplicat si pe ochii inchisi. Acest lucru are doua beneficii. In primul rand, nu trebuie sa iti lasi capul pe spate atunci cand aplici solutia, lucru care poate deveni problematic odata cu trecerea anilor sau din cauza unor probleme la nivelul gatului sau a spatelui. In al doilea rand, nu trebuie sa te uiti direct in sticla, asteptand ca o picatura de solutie sa curga in ochiul tau. Prin urmare, cu ajutorul lui Optrex ActiMist scapi de situatiile neplacute. De asemenea, fiind vorba despre un spray, acesta acopera o aria destul de mare, nemaifiind nevoie sa aplici solutia din nou.

 

Optrex ActiMist contine, de asemenea si Pro-vitamina B5 care te ajuta la hidratarea natura a ochilor si a zonei din jurul acestora. Nu in ultimul rand, nu iti va distruge machiajul si poate fi folosit si impreuna cu lentilele de contact.

 

Cum se aplica

 

Pentru a aplica Optrex ActiMist scoate capacul solutiei si apasa 10cm (sau 20cm in cazul in care folosesti machiaj) pe sticla, indepartand solutia catre ochii inchisi. Aplica solutia cate odata pentru fiecare ochi si las-o sa actioneze. Deschide usor ochii si clipeste de cateva ori. Acest lucru va ajuta solutia sa intre in contact cu suprafata ochilor, ajutand la restabilirea hidratarii natural a acestora. Vei simti amelioarea imediat!

 

Rezultate instantanee

 

Optrex ActiMist iti calmeaza si iti revigoreaza ochii aproape imediat*. Nu uita, insa, ca simptomele pe care le experimentezi pot fi provocate de stilul de viata modern care implica lucrul in fata ecranului calculatorului timp de 8 ore pe zi, folosirea aerului conditionat si utilizarea lentilelor de contact. Din acest motiv, ochii pot obosi, intervenind senzația de disconfort. Prin urmare, incearca sa reduci expunerea la acesti factori de stres. Iar atunci cand te confrunti cu aceste simptome, foloseste Optrex ActiMist care calmeaza instantaneu timp de pana la 4 ore.

 

Cand vine vorba despre ochi uscati sau iritati, recomandarea noastra este folosesti Optrex ActiMist care stabilizeaza stratul lipidic al ochiului, restabileste hidratarea naturala si nu afecteaza machiajul, putand fi folosit si cu lentilele de contact.

 

*Simptomele de ochi uscați și iritați sunt provocate în aproximativ 80% din cazuri de modificarea stratului lipidic al filmului lacrimal.

SHARE: