Beneficiile lui Optrex ActiMist

Optrex ActiMist este soluția ideală pentru ochii uscați. Aplicarea este foarte simplă și este dovedit clinic că asigură calmarea instantanee timp de până la 4 ore. Te vei întreba, poate, care sunt alte beneficii pe care ți le poate aduce sau cum Optrex poate face diferența, așa că, în acest articol, vom încerca să-ți răspundem la toate aceste întrebări. De la beneficiile utilizării lui și până la alte modalități surprinzătoare prin care te poate ajuta Optrex ActiMist. 

 

Beneficiul principal Optrex ActiMist

 

Uscarea ochilor poate fi cauzată de mai mulți factori. Îmbătrânirea, mediul, chiar și anotimpurile îți pot afecta ochii, simțindu-i uscați, obosiți sau inflamați. Beneficiul principal al lui Optrex ActiMist este acela că va stabiliza stratul lipidic al ochilor. Astfel, prin aplicarea soluției, este suplinită lipsa lacrimilor naturale.    

 

Cum funcționează Optrex ActiMist 

 

Optrex ActiMist este pulverizat direct peste ochii închiși pentru o calmare instantanee. Există 3 beneficii pe care nu le poți găsi la alte produse, precum picăturile de ochi.  

 

  1. Nu trebuie să îți lași capul pe spate pentru a aplica soluția. Unii oameni consideră această acțiune destul de dificilă, de aceea ActiMist se pulverizează direct pe ochii închiși, fără să fie nevoie de niciun efort fizic. 
  2. Picăturile de ochi pot fi foarte incomod de folosit, mai ales la prima aplicare, atunci când nu ești obișnuit să te uiți direct în tub.
  3. Senzația unui lichid rece pe ochi poate să fie foarte revigorantă și nici nu va trebui să-ți faci griji pentru aplicarea directă pe globul ocular. 

Beneficii surprinzătoare


Pe lângă beneficiile care vin din ușurința aplicării lui Optrex ActiMist, există și câteva avantaje surprizătoare pe care este posibil să nu le știi. 

 

  • Machiajul nu ți se va întinde.  
  • Se poate utiliza cu lentilele de contact – un alt motiv pentru care ți se pot usca ochii. 
  • Dovedit clinic că asigură calmarea instantanee timp de până la 4 ore.
  • Poate fi utilizat pentru 6 luni de la deschiderea flaconului– moment în care va trebui să înlocuiți cu un nou spray. 
  • Este mic și ușor de transportat.

 

Pentru mai multe informații legate de cauzele simptomelor de ochi uscați și identificarea acestora, click aici

 

Și nu uita, înaintea oricărei utilizări, citește instrucțiunile de folosire.

SHARE: