Utilizarea lentilelor de contact

Slightly red eye

Lentilelele de contact sunt folosite de milioane de oameni din jurul lumii, puțini știind de problemele cu care s-ar putea confrunta. În acest articol prezentăm consecințele utilizării necorespunzătoare a lentilelor de contact, cum îţi poţi odihni ochii și modurile prin care poți trata durerea.

 

Cât timp trebuie să porţi lentilele de contact?

 

Poate fi greu de cuantificat timpul pe zi necesar purtării lentilelor de contact. Asta depinde de fiecare individ în parte şi nu poate fi stabilit de la început, ci doar după ce persoana a început să le folosească şi s-a obişnuit cu ele.

 

Disconfortul lentilelor de contact

 

Ochi uscaţi

 

Lentilele de contact pot irita ochii şi pot cauza simptome precum ochii uscaţi şi roşii. Ca alternativă, poţi să porţi o pereche ochelari, o dată sau de 2 ori pe săptămână.

 

Tratarea ochilor inflamaţi

 

Există soluții multiple care pot ajuta la lubrifierea ochilor uscaţi, ca urmare a utilizării lentilelor de contact. Picăturile pentru ochi, cunoscute şi sub numele de lacrimi artificiale, pot fi aplicate în mod regulat. În mod similar, este disponibil spray-ul pentru ochi care ajută la ameliorarea simptomelor asociate cu uscăciunea. Citeşte întotdeauna ambalajul înainte de utilizare, pentru a te asigura că produsul respectiv este potrivit pentru utilizarea lentilelor de contact.

 

Pentru a explora modul în care Optrex Actimist Spray poate ameliora disconfortul cauzat de utilizarea lentilelor de contact sau pentru a căuta alte produse din gama largă Optrex, te rugăm să accesezi acest link.

SHARE: