Revitalizează-ți ochii obosiți

Slightly red eye

Cei mai mulți dintre noi ne-am confruntat cu ochi uscați, obosiți sau iritați. Toate acestea sunt, de cele mai multe ori, rezultatul vieții moderne pe care o trăim. Cu toate acestea, nu este normal să te confrunți cu aceste probleme. De altfel, pentru a preveni toate aceste probleme, ar trebuie ca activitatea de curățare a ochilor să facă parte din rutina ta. 

 

Iritarea ochilor, rezultatul vieții moderne

 

Stilul de viață modern implică lucrul în față ecranului calculatorului timp de 8 ore pe zi. Din acest motiv, ochii pot obosi. Fumul este o problemă reală cu care se pot confrunta aceștia. Alte iritații pot apărea din cauza machiajului sau chiar a contactului acestora cu mâinile murdare.

 

De asemenea, poluarea din marile orașe este o altă cauza care poate provocă oboseală sau iritarea ochilor.

 

Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți

 

Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți calmează și curată ochii obosiți și cu senzație de disconfort. Programul de lucru intens, utilizarea constantă a calculatorului, lentilele de contact, călătoriile, sistemele de încălzire centralizată și chiar machiajul sunt doar câțiva dintre factorii care pot afecta ochii, provocând senzația de oboseală, de disconfort și iritații.

 

Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți are o formulă specială care combate efectele stilului de viață modern. De asemenea, datorită conținutului de extracte naturale din plante și al PH-ului egal cu cel al lacrimilor, picăturile sunt potrivite pentru utilizarea zilnică. Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți te poate ajuta să elimini senzația de disconfort provocată de purtarea lentilelor de contact. 

 

Aplicarea picăturilor

 

Pentru aplicarea acestora trebuie, în primul rând, să îți scoți lentilele de contact înainte de utilizare și să aștepți cel puțin 15 minute înainte de reintroducerea acestora, după aplicarea picăturilor. Apoi, lasă capul pe spate și aplică ușor 1 sau 2 picături în fiecare ochi.

 

Pentru mai multe informații legate de cauzele simptomelor de ochi obosiți și identificarea acestora, click aici.

 

Și nu uita, înaintea oricărei utilizări, citește instrucțiunile de folosire.

 

SHARE: