Cum funcţionează picăturile de ochi

Picăturile reprezintă un mod simplu de a avea grijă de ochii tăi. Sunt special concepute pentru a revigora și lubrifia ochii uscați, obosiți sau iritați și pot fi folosite și pentru a curața suprafața ochilor iritați (de exemplu, din cauza prafului). Ca parte dintr-o rutină, picăturile îți ajută ochii, reducând oboseala, iritarea sau uscarea acestora. 

 

Beneficiile picăturilor de ochi de la Optrex

 

 

Picăturile sunt special create pentru a ajuta ochii împotriva unor probleme comune – aerul condiționat, purtarea lentilelor de contact, poluarea, utilizarea calculatorului, reprezintă exemple comune. Polenul și praful sunt alte probleme. Simptomele de oboseală, iritare sau uscarea ochilor pot fi reduse prin aplicarea regulată a picăturilor. 

 

În mod normal, picăturile Optrex sunt ambalate în flacoane mici, foarte ușor de transportat și ușor de aplicat. Poziționează flaconul deasupra ochilor (dar nu foarte departe de aceștia) și apasă puțin până când o picătură va curge, ajungând pe suprafața ochilor tăi. Clipește și soluția va acoperi și va hidrata ochii. 

 

Cum funcționează picăturile de ochi de la Optrex

 

Odată aplicate, acestea vor acționa rapid, ajutând la îndepărtarea prafului și neutralizând simptomul de ochi uscați. Ar trebui să simți efectele imediat, având în vedere că picăturile vor lubrifia ochii. Iar, în timp, datorită aplicării regulate, simptomele ar putea dispărea. 

 

Aceste picături au o formulă specială care ajută ochiul să facă față stilului modern de viață, cum ar fi purtarea lentilelor de contact, utilizarea calculatorului, șofatul, aerul condiționat sau sistemele de încălzire centralizată și aerul poluat. Dacă experimentezi simptomele de mai sus, recomandarea noastră este să consulți imediat medicul sau farmacistul. 

 

 

Pentru mai multe informații legate de cauzele simptomelor de ochi obosiți și identificarea acestora, click aici

 

Și nu uita, înaintea oricărei utilizări, citește instrucțiunile de folosire.