Beneficiile picăturilor pentru ochi

 

Cu toții știm cât de enervant este să simți disconfort în zona ochilor, dar cu toate acestea cei mai mulți dintre noi nu acordă o importanță suficientă îngrijirii ochilor.

 

Când simți că ai ochii iritați, primul instinct este să duci mâna la ochi și să freci zona, sperând că durerea și iritarea vor dispărea. Această acțiune poate însă cauza daune fizice. O soluție mult mai simplă, care te poate scăpa de disconfort este să folosești picături pentru ochi. 

 

Cine poate folosi picăturile de ochi?

 

Picăturile de ochi pot fi folosite de aproape oricine are nevoie și pot trata disconfortul cauzat de purtarea lentilelor de contact, munca în fața calculatorului și factorii de mediu, printre altele. Ajută la ameliorarea simptomelor cauzate de oboseala sau iritarea ochilor.

 

National Health Service propune introducerea picăturilor de ochi în kit-ul de prim ajutor. Dacă te-ai confruntat cu oricare din simptomele amintite mai sus, ar trebuie să ai mai multă grijă de ochii tăi.

 

Ce picături de ochi ar trebui să alegi?

 

Optrex Picături Revitalizante pentru ochi obosiți calmează și curăță ochii obosiți și cu senzație de disconfort.

 

Conțin extracte naturale din plante și astfel ajută la îndepărtarea ușoară și rapidă a particulelor sau altor factori iritanți.

 

Poți afla mai multe detalii despre Optrex Picături Revitalizante pentru ochi obosiți, dar și despre întreaga gamă Optrex dacă intri pe site-ul nostru.

SHARE: