Ai grijă de ochii tăi

Slightly red eye

Să-ți păstrezi mereu ochii revitalizati și hidratați poate fi destul de dificil, așa că ar trebui ca îngrijirea acestora să facă parte din rutina ta. De altfel, ca și în cazul pielii care este revigorată după aplicarea cremelor și a tratamentelor și ochii tăi se vor bucura de atenție sporită și vor fi mereu revigorați. Există mai multe modalități care te vor ajută să îți păstrezi ochii hidratați pe tot parcursul zilei. 

 

În timpul dimineții

 

Primul lucru pe care îl poți face pentru a-ți menține ochii sănătoși este să dormi foarte bine. Însă, chiar dacă te trezești cu ochii uscați, îi poți revigora pe parcursul zilei. Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați hidratează și lubrifiază instantaneu ochii uscați sau iritați. Aceste picături au o formulă specială care ajută ochiul să facă față stilului modern de viață, cum ar fi purtarea lentilelor de contact, utilizarea calculatorului, șofatul, aerul condiționat sau sistemele de încălzire centralizată și aerul poluat.

 

De asemenea, acestea conțin apă purificată și pot fi folosite în siguranță cu lentilele de contact. Mai mult decât atât, Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați este adecvat pentru utilizare frecventă, zilnică.

 

În timpul zilei

 

În fiecare zi, ochii noștri sunt supuși la grele încercări. De la citirea pe calculator, a meniurilor la restaurante, există foarte multe situații care ne vor cere atenția ochilor. În plus, poluanții și iritantii care se găsesc în aer sau pe degetele noastre ne pot afecta umiditatea ochilor. Pentru a-ți simți ochii sănătoși trebuie să îndepărtezi factorii care provoacă uscarea și iritarea.  

 

Optrex ActiMist 2în1 Spray pentru Ochi Obosiți și cu Senzație de Disconfort* menține ochii hidratați prin refacerea stratului natural de hidratare a ochiului. Această formulă nouă conține Pro-vitamina B5 care ajută la hidratarea pleoapelor și a zonei din jurul ochilor, pentru un aspect frumos al pielii. ActiMist poate fi pulverizat direct pe ochii închiși, iar efectul său va fi resimțit imediat!

 

Pe timpul noptii

 

La sfârșitul zilei, după deadline-uri, email-uri sau călătorii, nu este nimic mai bun de făcut decât să ajungi acasă și să faci o baie lungă și revigorantă. Acest lucru înseamnă și spălarea ochilor. 

 

De asemenea, încearcă să faci pauze de la privitul la televizor, calculator sau mobil, mai ales înainte să te culci. Luminile emise de monitoare pot afecta modul în care adormi. Recomandarea noastră ar fi să înlocuiți aceste activităti cu unele în aer liber, precum meditația.

 

*Simptomele de ochi obosiți, cum ar fi ochii uscați și iritați sunt provocate în aproximativ 80% din cazuri de modificarea stratului lipidic al filmului lacrimal.

 

Și nu uita, înaintea oricărei utilizări, citește instrucțiunile de folosire.  

SHARE: