Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți

Descrierea produsului

Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți, calmează și curăță ochii obosiți și cu senzație de disconfort.

Programul de lucru intens, utilizarea constantă a calculatorului, lentilele de contact, călătoriile, sistemele de încălzire centralizată și chiar machiajul sunt doar câțiva dintre factorii care pot afecta ochii, provocând senzația de oboseală, de disconfort și iritații.

Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți are o formulă specială care combate efectele stilului de viață modern.

Deoarece conțin extracte naturale din plante și au pH-ul egal cu cel al lacrimilor, picăturile sunt potrivite pentru utilizarea zilnică.

Aplicarea picăturilor

Scoateți lentilele de contact înainte de utilizare și așteptați cel puțin 15 minute înainte de reintroducerea acestora, după aplicarea picăturilor.
Înclinați capul pe spate și aplicați ușor 1 sau 2 picături în fiecare ochi.
Purtați lentile de contact?

Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți vă poate ajuta să eliminați senzația de disconfort provocată de purtarea lentilelor de contact. Totuși, nu folosiți Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți în timp ce purtați sau imediat înainte de introducerea lentilelor de contact. Așteptați 15 minute după aplicare înainte de a introduce lentilele de contact.

Doriți să aflați mai multe informații?

Nu sunteți sigur(ă) că acesta este produsul potrivit pentru dumneavoastră? Folosiți funcția de căutare a soluțiilor și identificați produsul Optrex adecvat nevoilor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații legate de cauzele simptomelor de ochi obosiți și identificarea acestora, click aici

Pentru mai multe sfaturi referitoare la Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți, întrebați farmacistul.