Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați

Descrierea produsului

Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați hidratează și lubrifiază instantaneu ochii uscați, obosiți sau iritați.

Aceste picături au o formulă specială care ajută ochiul să facă față stilului modern de viață, cum ar fi purtarea lentilelor de contact, utilizarea calculatorului, șofatul, aerul condiționat/sistemele de încălzire centralizată și aerul poluat.

Formula conține ingrediente concepute special pentru a compensa lacrimația și pentru a lubrifia ochiul, utilizatorul simțind imediat efectele.

Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați conține apă purificată și poate fi folosit în siguranță cu lentilele de contact.

Aplicarea picăturilor

Asigurați-vă că aveți mâinile curate și uscate și că sigiliul flaconului este intact înainte de utilizare.
Trageți ușor de colțul din exterior al pleoapei în jos și înclinați capul pe spate. Aplicați 1 sau 2 picături pe pleoapa inferioară.
Sau, dacă preferați altfel, închideți ochiul și aplicați 1 sau 2 picături în colțul interior al ochiului, după care deschideți ochiul și clipiți pentru dispersarea picăturilor.
Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați este adecvat pentru utilizare frecventă, zilnică.
Purtați lentile de contact?

Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați conține apă purificată și poate fi folosit în siguranță cu lentilele de contact - de fapt, nu este necesară scoaterea lentilelor de contact înainte de aplicarea picăturilor.

Doriți să aflați mai multe informații?

Nu sunteți sigur(ă) că acesta este produsul potrivit pentru dumneavoastră? Folosiți funcția de căutare a soluțiilor și identificați produsul Optrex adecvat nevoilor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații legate de cauzele simptomelor de ochi uscați și identificarea acestora, click aici

Pentru mai multe sfaturi referitoare la Optrex Picături Hidratante pentru Ochi Uscați, întrebați farmacistul.