Întrebări frecvente

1. „Ce se întâmplă dacă pulverizez Spray-urile pentru ochi Optrex ActiMist™ peste ochiul deschis?”

Poate apărea o ușoară senzație de arsură pentru scurt timp dacă produsul este pulverizat accidental peste ochii deschiși. Însă această senzație dispare rapid și nu prezintă niciun pericol. Aveți grijă ca data viitoare să urmați instrucțiunile pentru o utilizare corectă. Dacă s-a întâmplat acest lucru, vă rugăm să raportați incidentul la serviciul nostru de relații cu clienții la numărul 021/529.67.00.

2. „Cum îmi dau seama dacă produsul funcționează?”

Persoanele cu ochi uscați pot fi obișnuite cu picăturile pentru ochi care irigă și hidratează ochiul. Spray-urile pentru ochi Optrex ActiMist™ nu au aceeași acțiune precum picăturile lichide. Ele acționează asupra cauzei problemei refăcând filmul lacrimal pentru a asigura efectul de calmare dovedit clinic în ceea ce privește simptomele de ochi uscați.

3. „De ce Spray-urile pentru ochi Optrex ActiMist™ au un miros slab de lecitină?”

Spray-urile pentru ochi Optrex ActiMist™ sunt produse pe bază de ulei și au un miros ușor uleios. Este normal ca mirosul să fie observat timp de câteva minute după aplicare, dar acesta dispare repede.

4. „Ce pot face pentru a spori efectul de reîmprospătare al Spray-urilor pentru ochi Optrex ActiMist™?”

Spray-urile pentru ochi Optrex ActiMist™ nu necesită temperaturi de păstrare scăzute, dar pentru o senzație de răcorire pot fi păstrate și la rece (între 2 °C și 8 °C). Flaconul spray-ului se păstrează astfel la frigider timp de aproximativ o oră înainte de utilizare (Spray-urile pentru ochi Optrex ActiMist™ trebuie păstrate la temperaturi între 2 °C și 25 °C).

5. „Cât timp pot folosi spray-ul după deschiderea flaconului?”

  • Spray-ul poate fi folosit timp de 6 luni după prima deschidere.
  • Mecanismul de pulverizare steril înseamnă că nu este necesar să aruncați flaconul după 28 de zile, așa cum este în cazul altor tratamente (preparate oftalmice).

6. „Câte doze conține un flacon?”

Fiecare flacon de spray asigură 100 de aplicări.

7. „ De unde pot obține mai multe detalii despre Spray-urile pentru ochi Optrex ActiMist™?”

Utilizatorii trebuie să citească prospectul cu informații din interiorul ambalajului de carton al Spray-urilor pentru ochi Optrex ActiMist™ înainte de aplicare.