Ochi uscați și cu senzație de disconfort

Slightly red eye

Ce înseamnă?

Stilul de viață dinamic și programul de lucru încărcat, familia și viața socială te pot epuiza de energie, iar acest lucru poate afecta aspectul și starea de sănătate a ochilor.

 

Care sunt cauzele principale?

 

  • Lipsa somnului!
  • Condusul pe distanțe mari
  • Utilizarea calculatorului fără pauze suficiente

 

Care sunt simptomele?

 

Aveți senzația că ochii sunt obosiți și inflamați și deseori sunt roșii sau injectați. Pielea din jurul ochilor poate fi tumefiată și retrasă sau de o culoare mai închisă decât de obicei.

 

Ce pot să fac?

 

Optrex ActiMist™ Spray 2 în 1 pentru Ochi Obosiți și cu Senzație de disconfort calmează instantaneu simptomele de ochi obosiți pe perioade de până la 4 ore. Spray-ul reface bariera naturală hidratantă şi protectoare a ochiului și ajută la hidratarea pleoapelor şi a zonei din jurul ochilor.

 

Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți este îmbogățit cu extracte naturale din plante care revigorează, calmează și curăță ochii obosiți și cu senzație de disconfort. Picăturile pot fi folosite frecvent, în fiecare zi.

 


Sfaturi importante:

 

  • Încercați să dormiți suficient evitând să pierdeți nopțile în mod repetat (!)
  • Atunci când parcurgeți distanțe mari la volan, luați câte o pauză cel puțin la interval de 2 ore
  • Faceți pauze regulate atunci când lucrați la calculator - îndepărtați privirea de la ecranul monitorului la intervale de cel puțin 5 minute și concentrați-vă pe ceva aflat la distanță.

 

Doriți să aflați mai multe informații?

 

Aflaţi mai multe informații despre Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți

 

Citiți întotdeauna informațiile de pe etichetă.

 

Nu sunteți sigur(ă)? Click aici pentru a folosi funcția noastră de căutare a soluțiilor și identificați produsul Optrex cel mai adecvat pentru nevoile dumneavoastră

SHARE: