Creșterea confortului de utilizare a lentilelor de contact

Slightly red eye

Lentilele de contact vă conferă mult mai multă libertate decât ochelarii, în special dacă vă place sportul și sunteți o persoană dinamică. Cu toate acestea, pentru a vă bucura complet de lentilele de contact, trebuie să aveți grijă de ochi, deoarece lentilele cresc riscul de uscare a ochilor. Astfel, dacă purtați lentile de contact în mod regulat, veți avea probabil nevoie de un produs care să vă ajute să vă mențineți ochii hidratați și să preveniți senzația de disconfort.

 

Optrex oferă o gamă de produse pentru ochi uscați cu acțiune instantanee de calmare, revitalizare și alinare a simptomelor de ochi uscați și iritați, asigurând confortul de utilizare a lentilelor de contact pe perioade mai îndelungate, astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura în continuare de viața fără ochelari!

 

Pentru hidratarea ochilor, puteți folosi Optrex Picături Revitalizante pentru Ochi Obosiți. Acest produs este recomandat și purtătorilor de lentile de contact. Dacă nu vă simțiți confortabil să aplicați picături în ochi, puteți încerca Optrex ActiMist™ Spray 2 în 1 pentru Ochi Uscați și Iritați*. Acesta calmează, hidratează şi revitalizează ochii uscați și iritați. Când se aplică pe pleoapele închise, spray-ul calmează imediat. Se poate utiliza cu lentilele de contact, este ușor de aplicat și igienic.

 

* Simptomele de ochi uscați și iritați sunt provocate în aproximativ 80% din cazuri de modificarea stratului lipidic al filmului lacrimal.

SHARE: