Oportunitate de carieră

 

Sunteți student sau proaspăt absolvent şi vizați sau poate ați inițiat deja o carieră în industria bunurilor de larg consum (FMCG)? Sunteți în căutarea unei oportunități de carieră, unde să luați decizii şi unde să aveți parte de o formare profesională veritabilă muncind cu adevărat?

 

Optrex este doar una dintre mărcile RB – multe dintre acestea fiind renumite la nivel internaţional. RB sau Reckitt Benckiser, numele sub care suntem cunoscuți în mod oficial, este una dintre cele mai mari companii din lume ce activează în domeniile bunurilor pentru curățarea și întreținerea locuințelor, sănătate şi de îngrijire personală, dar noi nu suntem celebri – chiar dacă mărcile noastre sunt!

 

Ne desfășurăm activitatea în peste 60 de țări şi în fiecare dintre acestea lucrează cot la cot oameni de naționalități diferite. Mărcile noastre sunt comercializate în aproape toate țările din lume şi avem rata cea mai mare de inovație adusă produselor de pe piață. Colegii noştri reprezintă forța din spatele acestor mărci – sunt talentați, motivați, cu puternic spirit antreprenorial şi de echipă.

 

Vino şi descoperă stilul şi oportunităţile RB pewww.rb.com și vizitează-ne pe Facebook www.facebook.com/RB...